Balıkesir Haykoop Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özen, Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ne ultrason cihazı hediye etti.

Balıkesir Haykoop Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özen ve Yönetim Üyeleri ile birlikte Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ne ultrason cihazı hediye etti. Başkan Özen, “Balıkesir’in tarımın başkenti olan bir il olduğunu söyledi. Açıklamlarının devamında konuşan HAYKOOP Başkanı Faruk Özen; “Sizlere ve sizden sonradan gelecek öğrencilerimize ihtiyaç var. Bilgili ve bilinçli kişilerle üretimi artıracağız” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN ÖZEN: “SİZLER ÜLKEMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKSINIZ”

Balıkesir merkez ve ilçelerinde faaliyet gösterdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Faruk Özen; "Biz Balıkesir Hayvancılık Kooperatifi birliğiyiz. Balıkesir merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteriyoruz. Balıkesir ili diğer illere nazaran tarıma ve hayvancılığa bağlı bir olma özelliği taşıyor. Savaştepe ilçemizde bulunan ve ultrason cihazı hediye edeceğimiz Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu okulda almış oldukları eğitimle Üniversite öncesinde pratik eğitim almış olacaklar. Bende teorik eğitim ile pratik eğitimi önemseyen birisiyim. Balıkesir hayvancılık bakımından önde gelen bir ilimiz. Sizler tarımsal üretimde, hayvancılık konusunda bu okulda eğitim alıp ülkemize faydalı bireyler olacaksınız. Sizler kalifiye eleman bir ara eleman olarak ülkemizin tarımına ve hayvancılığına büyük katkı sağlayan bireyler olacaksınız "dedi.

 

“EĞİTİME KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK”

Başkan Faruk Özen "Biz daha önce Manyas'a bağlı Salur'da bulunan Meslek Lisesine de ultrason cihazı hediye etmiştik. Biz Balıkesir Haykoop olarak elimizden geldiğince eğitime ve öğrencilerimize katkılarımız olmaya devam edecek" diye konuştu.

Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Tarım Lisesi'nde gerçekleştirilen hediye taktim programına Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın ile Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ümit Çelik, müdür yardımcıları, öğretmenler ile öğrenciler katılım sağladı.

 

 

HABER: BUSE ASLAN