Balıkesir Üniversitesi, T.C. İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği "Gelecek Sensin!" programı çerçevesinde düzenlenen "Proje Döngüsü Eğitimi - Hibe Programları" ile öğrencilerine proje yönetimi becerileri kazandırdı. Eğitimin sonunda katılımcılar, e-devlet onaylı sertifika almaya hak kazandı.

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Gelecek Sensin!” gelişim programı kapsamında düzenlenen "Proje Döngüsü Eğitimi - Hibe Programları", Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

BAÜN Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu iş birliğinde, İçişleri Bakanlığı, Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği ve Balıkesir Ticaret Odası'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikte eğitmen olarak Ramazan Kırmızı yer aldı.

 

Etkinlik, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Eğitimde öğrenciler, proje yönetimi süreçleri olan analiz etme, planlama, finansman, uygulama ve değerlendirme konularında bilgi edindi. Ayrıca SWOT analizi ve proje yazma konularında uygulamalı çalışmalar yaparak becerilerini geliştirdiler. Üç gün süren eğitim programı sonunda katılımcılar, e-devlet onaylı sertifika almaya hak kazandı.

 

 

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER