DÖNÜŞÜM VAR, TİCARET DURMAYACAK   

featured

Kentsel dönüşüm nedeniyle iş yerleri yenilenecek Meydan esnafı için Hükümet Bahçesi’ne konteyner iş yerleri kuruluyor. Belediye Başkanı Serkan Sak, çalışmaları yerinde inceleyerek esnafla bir araya geldi.

Sındırgı’da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafın mağduriyet yaşamaması için harekete geçildi. Çalışmalar süresince esnafın ticari faaliyetlerini sürdürebilmesi amacıyla Hükümet Bahçesi’ne geçici konteyner iş yerleri kurulacak.

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Güner ve esnaflarla birlikte konteyner iş yerlerinin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.

İnceleme sırasında çalışmaların mevcut durumu değerlendirilirken, esnafın talepleri ve sürece ilişkin beklentileri de ele alındı. Belediye Başkanı Sak, kentsel dönüşüm sürecinde esnafın ticari faaliyetlerinin aksamaması için yürütülen çalışmaları yerinde takip etti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.