1. Haberler
  2. Eğitim
  3. DEVECİLER, “LÜTFEN SESSİZ OLALIM”

DEVECİLER, “LÜTFEN SESSİZ OLALIM”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm adaylara başarılar diledi.

featured

Vatandaşlara sınav nedeniyle sessiz olma çağrısı yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Daha iyi bir gelecek ümidiyle özveriyle çalışan, gecesini gündüzüne katarak sınava hazırlanan öğrencilerimize iki gün sürecek YKS’de başarılar diliyorum. Sevgili gençler. Hiç bir sınav, alacağınız hiçbir sonuç sizden daha değerli değil. Bunu asla unutmayın. Sınav süresince sessiz olalım. Çocuklarımızın başarılarına katkı sağlayalım” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.