Balıkesir Üniversitesi, uluslararası dergi sıralamasında en üst dilim olan “Aircraft Engineering and Aerospace Technology” dergisinde bir çalışma yayınladı.

 Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Enver Yalçın ve Arş. Gör. Onur Yaşar’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q2 ölçeğinde yer alan “Aircraft Engineering and Aerospace Technology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Enver Yalçın ile Arş. Gör. Onur Yaşar, Eskişehir Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden olan Prof. Dr. T. Hikmet Karakoc, Iğdır Üniversitesi akademisyenlerinden olan Doç. Dr. Selcuk Ekici tarafından ortaya konulan “Investigation on fin cooling for lithium-polymer batteries” başlıklı çalışma “Aircraft Engineering and Aerospace Technology” dergisinin Mayıs 2023 sayısında yayımlandığı açıklandı.

 Balıkesir Üniversitesi’nin yaptığı açıklamada; “Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Haber: Ebru Kantarlıoğlu