Bandırma Bahçeşehir Koleji, yeni mezunları için düzenlediği görkemli mezuniyet törenini coşkuyla kutladı.

Bandırma Bahçeşehir Koleji 8’inci sınıf öğrencileri için Liseye Geçiş Töreni, 12’nci sınıf öğrencileri için ise Mezuniyet Töreni düzenledi. Bahçeşehir Koleji Kampüsü tören alanında gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Semra Talay gerçekleştirdi.

“ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR”

Öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar dileyen Talay, “Durmanın imkânsız olduğu zaman diliminin içinde yepyeni bir sürecin içinde yer alacaksınız. Kiminiz lise de kiminiz de üniversitede öğrenim hayatınıza devam edeceksiniz. Biliyorsunuz ki öğrenmenin yaşı yoktur. Bilgi ve teknoloji çağında olduğumuzu unutmadan, okumak ve öğrenmekten hiçbir zaman geri kalmayın. Sizlere olan inancımızın huzuruyla, bugünden itibaren sizleri geleceğinize uğurluyoruz. Yolunuz, şansınız açık olsun” dedi.

Bayrak flama devir teslimi ile devam eden programda okul birincisi 12-A sınıf öğrencisi Ceylin Hatuk’a şeref plaketi, dereceye giren öğrencilere plaket, mezun öğrencilere ise başarı belgesi takdim edildi. Ardından “Öğrenci Yemini” edildi. Programın devamında öğrenciler tarafından Vals gösterisi ve Zeybek gösterisi yapılarak mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. Tören pasta kesimi ve kokteyl alanında fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABER: HABER MERKEZİ