1. Haberler
  2. Çevre
  3. MARMARA DENİZİ’NDE EKOSİSTEM RESTORASYONU ÇALIŞMASI

MARMARA DENİZİ’NDE EKOSİSTEM RESTORASYONU ÇALIŞMASI

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Marmara Denizi’nde doğal dengeyi korumak amacıyla dip ve kıyı temizliği yaptı, bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.

featured
0
Paylaş

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı teması olan “Ekosistem Restorasyonu” çerçevesinde Marmara Denizi’nde doğal dengeyi yeniden sağlamak ve biyolojik çeşitliliği artırmak amacıyla önemli bir program gerçekleştirdi.

İl ve ilçe müdürlüklerine bağlı teknik personellerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, Marmara Denizi’nin Bandırma Balıkçı Barınağı bölgesinde dip ve kıyı temizliği yapıldı. Denizden çıkarılan atıklar, İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan resim sergisi eşliğinde ziyaretçilere tanıtıldı. Yetkililer, projenin Marmara Denizi ekosisteminin korunması ve sürdürülebilirliğine katkı sağlayacağını vurguladı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!