1. Haberler
  2. Çevre
  3. KAZAN DAİRESİNDE YILAN PANİĞİ

KAZAN DAİRESİNDE YILAN PANİĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir apartmanın kazan dairesine giren yılan, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğaya bırakıldı.
Dörtyol ilçesi Kuzuculu Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın kazan dairesinde yılan görüldü. Durumu fark eden vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra yılanı kontrollü bir şekilde yakalayıp doğal yaşam alanına bırakarak olaya müdahale etti. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı olay, çevredeki vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KAZAN DAİRESİNDE YILAN PANİĞİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!