1. Haberler
  2. Çevre
  3. Edremit’te Ormanda Ateşli Pikniğe Yasak

Edremit’te Ormanda Ateşli Pikniğe Yasak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada, ormanların korunması için tüm vatandaşların dikkatli ve duyarlı olması istendi.

Balıkesir Valiliği tarafından izin verilen Hasanboğuldu, Pınarbaşı ve yayla kamp alanları dışındaki tüm ormanlık bölgelerde ve Milli Park sahası içinde ateşli piknik yapılmasının ve anız yakmanın yasak olduğu bildirildi.

Yetkililer, kurallara uymayan kişilerin görülmesi halinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulması gerektiğini belirtti. Yasaklara uymayanlar hakkında 2873 sayılı Milli Parklar Kanunu kapsamında cezai işlem uygulanacağı da açıklandı. Edremit Belediyesi, yangınlara karşı alınan önlemlere herkesin uymasını isteyerek, vatandaşları doğayı korumaya davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Edremit’te Ormanda Ateşli Pikniğe Yasak
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!