İvrindi Osmanlar Mahallesi’ne 181 dekarlık hatıra ormanı tesis edildi.

Orman Genel Müdürlüğü adına Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ile Balıkesir’de faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında Balıkesir’in İvrindi ilçesine bedelli Hatıra Ormanı tesis edildi.

İvrindi’nin Osmanlar Mahallesi’ne tesis edilen 181 dekarlık Hatıra Ormanı’nda 30 bin adet fidan toprakla buluşturuldu. Son fidanları toprakla buluşturmak üzere Kastamonu Entegre Ağaç ve Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ce personeline yönelik Fidan Dikim etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan ve konuşma yapan Balıkesir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nejdet Güdül ile Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına konuşma yapan Balıkesir Fabrika Direktörü Hüsnü Çelen, Geleceğe Nefes için sarf edilen hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını, burada sarf edilen emeğin yıllar sonra meyvesini vereceğini, dikilen fidanlarla ilimize ve ülkemize yeni bir orman kazandırıldığını dile getirerek, tesis edilen Hatıra Ormanının Balıkesir’ ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

HABER: SERMİN ASLAN