Dursunbey’de anaokulu öğrencileri hayvan barınağını ziyaret etti.

Sadullah Özer Anasınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Dursunbey Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Öğrenciler gerçekleştirdikleri ziyaretle hayvan barınağını ziyaret ederek hem incelemelerde bulundular hem de hayvan cinsleri ve türleri hakkında bilgiler aldılar.

Sokak hayvanlarının hayata tutunması ve yeni sahiplerini bulabilmesi için çalışmalarına devam eden Dursunbey Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı, minik misafirlerini ağırladı. Dursunbey Belediyesi Geçici Hayvan Barınağını büyük bir heyecan ve ilgi ile gezen öğrenciler yavru köpek ve kedilere özel ilgi gösterdiler. Personel eşliğinde barınağı gezen öğrenciler, barınak hakkında bilgi alırken hasta ve yaralı sokak hayvanlarının nasıl tedavi edildiğini de öğrendiler. Ardından öğrenciler de, sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu belirterek, tüm hayvanların korunmasını dilediler. Öğrenciler barınakta bulunan hayvanları besleyip severek onlarla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Sevgi dolu ziyarette minikler barınaktaki hayvanlara mama da vererek yakından ilgilendi. Ayrıca görevliler tarafından minik öğrencilere hayvan cinsleri hakkında da bilgiler verildi.

HABER: SERMİN ASLAN