Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğine dikkat çekerek 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden iktidara geleceklerini söyledi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Başaran, yaptığı açıklamalarda Cumhur İttifakı olarak mecliste milletvekili sayısı olarak büyük bir çoğunluğa ulaşacaklarını belirterek ‘milletimiz Cumhurbaşkanımıza inanıyor, güveniyor’ dedi.

“MİLLETİMİZ, CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYOR”

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından bölgede incelemelerde bulunan Başkan Başaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgiye Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte tanık olduklarını belirterek şöyle devam etti: “Görüyoruz insanlarımızın çoğu bizlere büyük teveccüh gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorlar. Deprem bölgesinde Yücel Başkanımızla hepimiz tanık olduk. Bütün bu sıkıntılı duruma rağmen, yakınlarını kaybetmiş olmalarına rağmen, milletimizin Cumhurbaşkanımıza muhabbetleri çok başka. Bunda da Cenab-ı Hakk’ın o kişiyi sevmesi, o kişiyi kullarına, bütün yer ve gök ehline sevdirmesi olarak ifade ediyorum. Cumhurbaşkanımız işte böyle birisi. Rabbim ona sıhhat ve uzun ömürler versin. Memleketimizin başında, daha nice yıllar bu

memleketi daha ileriye götürmek için, sadece memleketimizi değil tüm İslâm memleketlerinde, ümmetimizi ileriye götürmek için, haklarını savunmak için, bizim başımızdan eksik etmesin. Bizler, sizler, vekil olanlarımız da, olmayanlarımız da Cumhurbaşkanımızla olan yolculuğumuza devam edeceğiz.”

BAŞARAN: “14 MAYIS’TA ZAFER BİZİM OLACAK”

Sözlerinin devamında 14 Mayıs seçimlerinde ‘zafer bizim olacak’ diyen Başkan Başaran şu ifadelere yer verdi: “Teşkilat çalışmalarımız seçim bittiğinin, ertesi gününde hemen başlıyor. Hem seçime kadar, hem de seçimden sonra aday olalım, olmayalım, vekil olalım, olmayalım hepinizle açıkçası Ak davamızın yolunda devam edeceğiz. Çünkü çok güzel bir davada, çok güzel bir liderin yol arkadaşlığını yapmaktayız. Yarın evlatlarımız, babamız ve dedemiz bu memleketin şu yıllarında, şu hizmetlerin yapılmasında Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıydı. Onunla beraber çalışmışlardı, bu davaya hizmet etmişlerdi diyecek. Cenab-ı Hakk’ta niyetimizi, gönlümüzü biliyor. Bihakkın burada hakkımız teslim edilsin yeter diye düşünüyorum. Hepinizi katılımlarınızdan dolayı sevgiyle hürmetle selamlıyorum. Çok sağ olun. 14 Mayıs’ta zafer Cumhurbaşkanımızın olacak, AK Parti’nin, Cumhur İttifakının olacak.”

 




KAYNAK: İHA