Vestel'in müşteri odaklı hizmetleri kapsamında sunduğu ve dijital alışveriş deneyimini mağazalarında yaşatan Vestel Ekspres, Balıkesir Paşaalanı’nda ilk mağazasını açtı.

Vestel Ekspres, online alışveriş deneyimini fiziksel perakende ile buluşturduğu Vestel Ekspres mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Paşaalanı’nda açılan Vestel Ekspres, Balıkesir’in üçüncü mağazası oldu. Elektrikli süpürge, küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünlerinin bulunduğu iki katlı mağazada, müşteriler, satışların büyük kısmının yapıldığı dijital ekranlardan tüm ürünlerin özelliklerine ve karşılaştırmalarına ulaşabiliyor. Mağazalar, müşteriye ürün bulma ve hızlı karşılaştırma imkanı tanıyor. Ayrıca mağazalarda müşteriler aynı gün teslimat ve montaj hizmetine ulaşabiliyor.

 

ANAHTARLAR İNDİRİMİN KAPISINI AÇIYOR

Açılışta dağıtılan 200 anahtarın indirimin kapısını açtığını söyleyen Vestel Bölge Yetkilisi Ali Çakmak, müşterilerin istediği ürünü indirimli alabileceğini söyledi.

Bölge Yetkilisi Çakmak, açılışta yaptığı konuşmasında; “Hem Balıkesir’de hem de Bursa’ya bakıyorum. Şu an için 10 tane mağazayla ilgileniyorum, güzel bir aktivite ile yeni şubemizi açıyoruz. Açılışta gelenlere 200 tane anahtar dağıtıldı, bu anahtarlar da açılışa göre hediyelerimiz ve indirimlerimiz var, hediye çıkan müşterilerimiz istediği ürünü indirimli alabiliyor. Bölge Yetkilisi Çakmak, açılışta yaptığı konuşmasında; Hakkımızda hayırlısı olsun, açılışlarımız devam edecek. İnşallah mağazamız hem müşterilerimiz hem de bölgemiz için hayırlı olsun” dedi.

Mağazanın açılış kurdelesini emniyet mensubu Murat Karakaş alkışlarla kesti.

HABER: BUSE ASLAN