Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, belediye olarak ilçe genelinde çalışmalara devam ettiklerini ve çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Sındırgı Belediyesi, park ve bahçelerde bakım çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde çim biçme, yabani ot temizleme ve mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları devam ediyor.

Sındırgı Belediyesi’ne bağlı ekipler planlamalar dahilinde ilçenin dört bir yanında kırsal mahallelerden merkez mahalleye, yol onarım ve bakımı, parke taşı döşeme çalışmaları, mevsimlik çiçek dikimi, yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sındırgı Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçedeki park ve bahçeleri yaz sezonuna hazırlamak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Ekipler meydanlarda bulunan parklara mevsimlik çiçek ekiminin yanı sıra parklarda bulunan yabani otların temizliği, çim biçme ve budama çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, park ve bahçelerin bakımın halkın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda dinlenmesi için önemli olduğunu söyledi. Sak, “İşimiz gücümüz Sındırgı’ya hizmet etmek. Ekiplerimiz belirli bir plan dahilinde ilçe genelinde çiçek ekimi, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın yoğun olarak kullandığı park ve bahçelerimizi yaz sezonuna hazır hale getiriyoruz. Amacımız ilçemizi daha yeşil, daha güzel ve daha yaşanabilir bir yer yapmak” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN