Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı başkanlığında gerçekleştirilen ürün planlaması üzerine yapılan çevrimiçi toplantıya katıldı.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, üretim planlaması, destekleme modeli ve mevcut projelerin ele alındığı çevrimiçi toplantıya katılım sağladı. Müdür Alkan, toplantıda Balıkesir'e verilen destekler için Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı'ya teşekkür etti.

Marmara Bölgesi'ndeki Tarım ve Orman İl Müdürlerinin katılım sağladığı toplantıda, üretim planlaması ve destekleme modeli üzerine değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca personel durumu, hizmet binaları ve araçların mevcut durumu, yürütülen projeler de görüşüldü. İl Müdürü Erkan Alkan, Balıkesir'e verilen destekler için Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı'ya teşekkür etti. Toplantıya İl Müdür Yardımcısı Zafer Bozgül, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Muhterem Aycan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Haydar Ali Kuytul, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Kaan Erözmen ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Abdülkadir Şahin de katıldı.

 

HABER: BUSE ASLAN