Burhaniye Kaymakamı beraberinde ilgili kamu kurum temsilcileri ile birlikte, yaz mevsiminde ilçede oluşabilecek sorunların önüne geçmek adına çeşitli tedbirlerin alındığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye’de yaz aylarında turizm de artan popülasyon ile ilgili kamu kurum temsilcileri eşliğinde vatandaşların ve turistlerin güvenliği için tedbir toplantısı düzenledi. Toplantıda başta trafik tedbiri olmak üzere, suda boğulma olayları, yazlıkçılar, tatilciler ve günübirlik gelen ziyaretçilerin oluşturacağı yoğunluğa karşı vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasına için alınabilecek tedbirler konuşuldu.
Öte yandan toplantıya, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Sahil güvenlik ve Bot Komutanı Ozan Çatık,Yazı İşleri Müdürü Tuncay Kuru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ömer Yiğit Yalçın, İlçe Tarım Müdürü Songül Aydın, Turizm Büro Sorumlusu Ahmet Taşçı katıldı.



HABER: SERMİN ASLAN