Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip etmeye devam ediyor.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen Belediyesine bağlı ekiplerce yapılan çalışmaları yerinde inceledi.  İlçe genelinde yapılan Parke Taş Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Palaz, yetkili birimlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yse Mahallesi, Rüstem Mahallesi, Zincirlikuyu Caddesi ve 70 Evler mevkiinde yapılacak olan parke taş çalışmalarını inceleyen Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Dönmez de eşlik etti.

Mahallelere sevk edilen ekipler çalışmalarına başlamak için ön hazırlıklarını tamamlarken Başkan Palaz, görevli personele talimatlar verdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Kentimizin dört bir yanında devam eden çalışmalarımızı titizlikle takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli, konforlu ve modern bir yaşam sürmelerini sağlamak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gönenimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefimizden taviz vermiyoruz. Mahalle halkımızın istek ve önerilerine göre çalışmamızı şekillendireceğiz. Bir an önce bitirerek halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Çalışmalar ilçeyi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için yapılıyor. Vatandaşın daha konforlu bir hayat geçirebilmesi için çalışmalar devam edecek. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

HABER: SERPİL YILDIZ