Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ilçede 15 gün içerisinde yapılan çalışmaları açıkladı.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Son 15 günde yaptığımız bazı çalışmaları sizlerle paylaşmak istedim. Tüm hemşehrilerimin iyi bir gün geçirmelerini dilerim” dedi.

Başkan Palaz’ın paylaşımı şu şekilde devam etti; “Sarıköy ve Balcı Mahallesi’ne yağmur suyu hattı yapımı. Karşıyaka Mahallesi 466 sokak yol tesviyesi ve taş hazırlığı. Balcıdede Mahallesi taş hazırlığı. Karşıyaka Mahallesi taş tamiri. Şehir Parkı Pazaryeri ve Aqua Bölgesi sırt tırpanı ile yabani ot temizliği. Yeşil kurutan atma. Dışbudak, Kavakalan ve Ulukır Mahalle yollarına gryderlerle tesviye ve malzeme serimi. Muratlar Mahallesi kamera tamiratı. Ilıcak aydınlatma tamiri. Buğdaylı Mahallesi düğün salonuna aydınlatma. Sarıköy Mahallesi şadırvan ve tuvalet temizliği. Hüseyin Çavuş Caddesi, 32 Sokak ve 161 Sokak’ta taş tamiri. Hüseyin Duman parkı bank tamiri. Gündüz bakım evi mobilya imalatı. Yse ve 647 Sokak’ta rögar yapımı. Şehir mezarlığına menfez yapımı. Eski oya pazarı duba tamiri. Şehit Rahmi İlköğretim okulu Işık Caddesi korkuluk montajı. 160 Sokak, 60 Sokak, 70 Evler Caddesi 100 Sokak ve Ahmet Karatoprak Caddesi taş tamiri. Kavşak düzenlenmesi ve tabela dikimi. Denizkent Mahallesi yağmur suyu hattı yapımı. Yapağlı Mahallesi rögar tamiri. Kınalar Mahallesi menfez yapımı. İncirli, Alacaoluk, Buğdaylı ve Paşaçiftlik Mahallesi tarla yollarına tesviye çalışması. 71 kişiye ulaşım yardımı yapılırken 16 kişiye de hasta nakil araç tahsisi konusunda yardım edildi. 14 kişiye ilaç yardımı verilirken 2 kişiye tekerlekli sandalye ve 2 kişiye hasta yatağı teslim edildi.”

HABER: SERMİN ASLAN