OTOLIFE‘ın, Bandırma Belediyesi’nin katkılarıyla düzenleyeceği 2.BANDIRMA OTO SHOW 23 – 25 Ağustos tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek. Organizasyonda otomotiv dünyasının yenilikleri tek bir noktadan Bandırma ve bölge halkının beğenisine sunulacak.

BAŞKAN DURSUN MİRZA’YA TEŞEKKÜR

OTOLIFE Genel Müdürü Volkan Dizen amacı; sektör ekonomisine katkıda bulunmak ve aynı zamanda bölge halkının sektörümüzdeki gelişmeleri tek noktadan takip etmesine olanak sağlayan 2.BANDIRMA OTO SHOW öncesinde Bandırma Belediye Başkanı Dursun MİRZA ‘ya ziyarette bulunarak organizasyona destekleri için teşekkür etti.

 

Volkan Dizen yaptığı açıklamada; “Yakın dönemde tüm dünyayı sarsan pandemi sebebi ile uzunca bir süre ara vermek zorunda kaldığımız projelere kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bandırma‘daki ilk organizasyonumuzda Bandırma halkının ve otomobil severlerin organizasyona olan ilgisi bizleri oldukça memnun etmişti. Çok keyifli bir 3 gün geçirmiştik. 2.BANDIRMA OTO SHOW ‘a olacak olan ilgiyi de şimdiden hissediyoruz. Aradan geçen süreçte otomotiv dünyası ve endüstrisi adına dünyada birçok şey değişti. 2.BANDIRMA OTO SHOW organizasyonu aynı zamanda bu değişimin Bandırma kamuoyuna yansımasına olanak sağlayacaktır. Organizasyonda son dönemlerde ilgi çeken elektrikli otomobil marka ve modelleri, ülkemiz pazarına giren bazı yeni markalar ve modelleri ile ticari araçları da sergilenecek. Başta Bandırma ilçemizdeki sektör yatırımcısı ve marka temsilcilerimiz olmak üzere organizasyona destek veren herkese tekrar teşekkür ederiz” dedi.

 

HABER: BÜLTEN