15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, “Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yad edecek, bu uğurda şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi asla unutmayacağız” dedi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, milli iradeyi ve demokrasimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen, en alçak darbe teşebbüsüdür ve Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.

15 Temmuz aynı zamanda öylesine şanlı bir mücadelenin adıdır ki, adeta Çanakkale ruhunun, Kuva-i Milliye şuurunun tekrar şahlanarak vücut bulduğunu gösteren tarihi dönüm noktalarından birisi olmuştur. Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yad edecek, bu uğurda şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi asla unutmayacağız.

Bize düşen sorumluluk bundan ise şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatan topraklarına aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkarak ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara karşı koyarak Devletimizi yüceltmek ve güçlendirmektir. Bayrak ve vatan uğruna şehadete ermiş tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nü en içten duygularımla kutluyorum.”

HABER: HABER MERKEZİ