Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Sındırgı ilçesini ziyaret etti.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, birtakım ziyaretler kapsamında Sındırgı İlçesindeydi. Müdür Alkan, Sındırgı Kaymakamlığı, Sındırgı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sındırgı Belediyesi ve Sındırgı Belediyesine ait 50 Peynirli Şehrim Peynir Çarşısı ve Akpınar Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay’ı ziyaret etti.  Sındırgı tarım ve hayvancılığın görüşüldüğü ziyarette, bölgede uygulanması planlanan projeler üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonrasında Müdür Alkan, Sındırgı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yapılan ziyarette çalışma standartlarının iyileştirilmesi kapsamında Sındırgı İlçe Müdürlüğü’nde yapılan çevre düzenlemesi ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı ziyaret ederek ilçede planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile bir araya gelen Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Sındırgı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kemal Hatırnaz ile birlikte bölge ekonomisine katma değer sağlayan Bereket Versin Kadın Kooperatifinde ve 50 Peynirli Şehrim projesi kapsamında kurulum faaliyetleri devam eden mandıra ile peynir çarşısında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU