Altıeylül Belediyesi’nin Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde kurduğu buz paten pisti büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi’nin kış sporlarına olan ilgili arttırmak ve aktivite alanı sunmak amacıyla Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi otoparkında kurulan buz paten pisti büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Açıldığı günden bugüne büyük ilgi gören buz paten pisti misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Eğitmenler eşliğinde ilk kez buz pateni yapan Mehmet Akif Ersoy ve Sınav Okulu öğrencilerinin heyecan ve mutluluğu gözlerinden okunurken seans süresince keyif dolu anlar yaşadılar. Ailelerde buz pateni yapan çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde kurduğu buz paten pisti saat 09.00’da açılırken, stantta kayıt olan çocuklar ücretsiz almış oldukları biletlerle buz pateni keyfini yaşıyor. Çocukların güzel vakit geçirmeleri için saat 11.00 ve 20.00 saatleri arasında eğitmenler eşliğinde buz paten pisti açık kalacak. 7'den 70'e herkesin uğrak yeri olan buz paten pisti 18 Mart tarihine kadar Balıkesirlilerin hizmetinde olacak.

HABER: SERPİL YILDIZ