İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Belediye Personeli ile bir araya geldi.

İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, belediye çalışanları ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.  Personelin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, Belediye toplantı salonunda yaptığı konuşmada gece gündüz demeden özveriyle, gayretle ve azimle çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cengiz’in personellerle gerçekleştirdiği bu buluşmanın, ekip ruhunu daha da güçlendirdiği ve gelecekte yapılacak hizmetlerin daha etkili bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlayacağı belirtildi. Başkan Cengiz, belediye personellerine teşekkür ederek, birlikte daha nice başarılara imza atma temennisinde bulundu.

Birlikten kuvvet doğar inancı ile durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyleyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “2019’dan bu yana ilçemizde sayısız hizmetlere ve çalışmalara imza attığımız kıymetli mesai arkadaşlarımız ile bir aradayız. Hep birlikte neler yaptığımızı, ilçemiz için verdiğimiz mücadeleleri ve emeği konuştuk. Bizim sırt sırta vererek aşamayacağımız engel, hayata geçiremeyeceğimiz proje yok. Birlikten kuvvet doğar inancı ile durmadan yorulmadan çalışmaya hazırız kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Belediye Personelinin talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Cengiz, sorunların çözümü ve taleplerin değerlendirilmesi için birim amirlerine talimat verdi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU