1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Manyas’ta Doğalgaz Müjdesi: Çarşı Mahallesi’nde Çalışmalar Başladı

Manyas’ta Doğalgaz Müjdesi: Çarşı Mahallesi’nde Çalışmalar Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manyas Belediyesi, ilçenin Çarşı Mahallesi’nde uzun zamandır beklenen doğalgaz altyapı çalışmalarını resmen başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Duru ve beraberindeki heyet, çalışmaları yerinde inceleyerek sürecin hızlandırılması için gerekli talimatları verdi.

Manyas ilçesinde doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı. Çarşı Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar, bölgedeki enerji altyapısının modernize edilmesi ve doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştiriliyor.

Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru, altyapı çalışmaları kapsamında mahallede incelemelerde bulundu. Başkan Duru’ya belediye teknik ekibi ve ilgili birim yetkilileri de eşlik etti. Yerinde yapılan incelemelerde, çalışmaların mevcut durumu değerlendirildi ve sürecin planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesi için istişarelerde bulunuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, doğalgaz altyapısının tamamlanmasının ardından bölge halkının daha güvenli, ekonomik ve çevre dostu bir enerji kaynağına erişiminin sağlanacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Manyas’ta Doğalgaz Müjdesi: Çarşı Mahallesi’nde Çalışmalar Başladı
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!