İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Susuzyayla ve Küçükyenice mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Lapanta, planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunurken mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Lapanta, Susuzyayla ve Küçükyenice mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Lapanta, bölgedeki mevcut durum ve ihtiyaçlar hakkında vatandaşların görüşlerini dinledi. Ziyaret kapsamında mahallelerde planlanan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.
Hemşehrilerinin talep ve önerilerini doğrudan dinleyen Lapanta, mahallelerin ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesinin önemine dikkat çekti. Gerçekleştirilen görüşmelerde, vatandaşların beklentileri ve öncelikli talepleri üzerine karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.
İvrindi Belediyesi tarafından mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda sürdürüleceği belirtildi. Başkan Lapanta da mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini ifade ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye ve ilçenin ihtiyaçlarını yerinde değerlendirmeye devam edeceklerini kaydetti.








