1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. KENDİ KENDİNE GÖĞÜS MUAYENESİ EĞİTİMİ VERİLDİ

KENDİ KENDİNE GÖĞÜS MUAYENESİ EĞİTİMİ VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi Muhtarlık Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli tarafından mahallelerde kadınlara yönelik meme muayenesi eğitimi verilmeye devam ediyor.

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen meme muayenesi eğitimi verilmeye devam ediyor. Kadınların son yıllarda en sık karşılaştığı meme kanserine yönelik Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğanpınar Mahallesi’nde “meme muayenesi” eğitimi verdi. Her yaştan katılan kadınlara ekipler tarafından kendilerini muayene etmeleri için yapılması gerekenler aktarıldı. Kendi kendine meme muayenesi eğitimiyle hayat kurtarmanın amaçlandığı bu faaliyet kapsamında çalışmaların süreceği kaydedildi. Bandırma Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Muhtarlık Müdürlüğümüzün düzenlediği, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen Doğanpınar Mahallesi’nde “Kendi Kendine Göğüs Muayenesi” eğitimini başarıyla tamamladık. Bu önemli eğitimle kadınlarımıza, erken teşhisin hayat kurtardığı bilinciyle kendi sağlıklarını kontrol etmeleri için gerekli bilgileri aktardık. Eğitim süresince yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KENDİ KENDİNE GÖĞÜS MUAYENESİ EĞİTİMİ VERİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!