AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, döneminde BASKİ Genel Müdürlüğü görevini yürüten İzzet Günal, İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon (BASKİ) önceki dönem Genel Müdürü İzzet Günal, İller Bankası Genel müdür yardımcısı oldu.

Balıkesir’de görev yaptığı süre zarfı içinde özelikle AB ve başarılı hibe projeleri ile dikkat çeken Günal, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Ahmet Akın’ın Büyükşehir Belediyesi’ni kazanması sonrası görevinden alınmıştı.

İzzet Günel dün remi olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan İller Bankası’nda Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

 

İZZET GÜNAL KİMDİR?

İzzet Günal, Yükseköğrenimini Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde başarıyla tamamladıktan sonra 1997 - 2007 yılları arasında Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2014 yılından itibaren Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde çeşitli daire başkanlığı görevlerini başarıyla yerine getirdikten sonra bir süre genel müdür yardımcılığı da yapan Günal, daha sonra terfi ederek BASKİ Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

 İzzet Günal, son olarak İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

HABER: HABER MERKEZİ