1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. HASTANE YOLUNA YÖNELİK DÜZENLEME TRAFİĞİ RAHATLATTI

HASTANE YOLUNA YÖNELİK DÜZENLEME TRAFİĞİ RAHATLATTI

Bandırma Ticaret Odası'nın hastane yoluna yönelik düzenleme talebi kabul gördü.

featured

Bandırma Ticaret Odası Meslek Komiteleri, hastane yolundaki yoğunluğu azaltıcı yan yol ve ışık düzenlemeleri taleplerini ilettikleri kamu kurumları ve yerel otoriteler tarafından kabul gördü. Taşımacılık ve Lojistik sektöründe faaliyet gösteren 9. Meslek Komitesi başta olmak üzere diğer komitelerin de desteklediği bu talep, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Karayolları Bölge Genel Müdürlüğü gibi kurumları harekete geçirdi.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, yapılan lobi faaliyetleri sonucunda trafik sorunlarına çözüm önerilerinin dikkate alınmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Yılmaz, “Bandırma’nın en önemli sorunlarından olan trafik ile ilgili, yaptığımız ziyaretlerde sunduğumuz çözüm önerimizin kabul görmüş olmasından dolayı mutluyuz. Bandırma Ticaret Odası olarak bundan sonraki süreçte de gerek üyelerimizden gerekse Meslek Komitelerimizden gelecek öneri ve görüşlerin çözüme kavuşmasında takipçi olacağız” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.