Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Bakırlı, Karaağaçalan ve Muratlar mahallelerinde parke taş döşeme çalışmalarına başlayacaklarını duyurdu.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, ilçedeki Bakırlı, Karaağaçalan ve Muratlar mahallelerinde yakın bir zamanda başlayacak parke taş döşeme çalışmaları öncesinde mahalle muhtarları ve sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Palaz, söz konusu mahallelerdeki ulaşım sorunlarını iyileştirmek amacıyla gerçekleştirilecek olan bu çalışmalarla, bölge sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları ve sakinleri, Başkan Palaz’a çeşitli taleplerini iletme fırsatı buldu. Başkan Palaz, bu talepleri dikkatle dinleyerek, planlanan çalışmaların mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirileceğini belirtti. Palaz, özellikle mahallelerin ulaşımının daha konforlu hale getirilmesi için parke taş döşeme çalışmalarının önemine değindi.

Çalışmaların, Gönen’in her köşesinde daha yaşanabilir bir çevre oluşturulması adına önemli bir adım olduğunu vurgulayan Başkan Palaz, "Gönen'imizin her mahallesinde, vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için bu tür projelere devam edeceğiz. Amacımız, halkımızın taleplerini dikkate alarak ilçemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmektir" şeklinde konuştu.

HABER: SERMİN ASLAN