Gönen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde parke taş yapım ve onarım, ışıklandırma ve yabani ot temizliği, ilaçlama ve çim biçme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Sarıköy Mahallesi, Müftü Şevket Caddesi, Yılmaz Yücetürk Caddesi ve Sebepli Mahallesi mevkiinde parke taş yapım ve onarım, ışıklandırma ve çim biçme çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Gönen Belediyesi ilçe genelinde mevsimsel olarak yabani ot temizliği çalışmalarını yürütürken, yeşil alanlarda çim biçme, yabani ot biçimi ağaç budama, sulama, bitkilendirme, bakım ve onarım gibi çalışmalarını da rutin olarak gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gönen Belediyesi’ne bağlı ekiplerce ilçe genelindeki yeşil alanların bakım ve temizliğini yapmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bakım çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki park ve yeşil alanlar ile orta ve yan refüjlerin periyodik olarak temizlik ve bakımları yapılıyor.

Gönen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan çöp konteynerleri ve ızgaralar temizlenerek, ilaçlanmaya devam ediyor. Yaz dönemi ile birlikte sivrisineklerle mücadele kapsamında ilaçlama işlemlerini etkin bir şekilde sürdüren Gönen Belediyesi, belirlenen program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Tüm mahallelerde periyodik olarak görev yapan ekipler, vatandaşların sağlığı ve huzuru için çalışmalarını sürdürüyor.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER