GÖNEN’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gönen Belediyesi ilçe merkezi ve kırsal kesimlerde bulunan yollarda alt ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

featured

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ekipler tarafından Gebeçınar mahallesinde devam eden yağmursuyu altyapı, parke taş yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyerek personellerden bilgi aldı. Ziyaret sonrası konuşan Başkan Palaz, “Çalışmalarımız şekillendikçe hemşehrilerimizin isteklerini de yerine getiriyoruz. İlk projemizde yer almayan ama hemşehrilerimin olmasını istediği yerleri de bugün hep birlikte kararlaştırdık. Yaptık oldu anlayışını değil ortak akılı ön planda tutmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.