Gönen Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gönen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerini aksatmadan devam eden ekipler bir yandan da belirlenen program dahilinde mahallelerde, sokaklarda ve caddelerde detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Fen İşlerine Bağlı ekipler taş döşeme çalışmaları, çim biçme, yabani ot temizliği ve kavşak içi düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gönen Belediyesi’ne bağlı ekipler, periyodik olarak sürdürdüğü temizlik, çöp toplama, atık toplama gibi çalışmaların yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımların süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor. Çevre temizliği çalışmalarını titizlikle sürdüren Gönen Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunuyor. Daha yaşanabilir Gönen için çalışmaların devam edeceğini dile getiren Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen’in her köşesinde çevre temizlik ve bakımların yapıldığını Gönen’e yakışır bir çevre sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Ayrıca Gönen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yoğun yağışlarda oluşabilecek su baskınlarının engellenmesi adına rögar ve kanal temizliği çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

"ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ"

Gönen Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri ilçe genelinde bulunan çocuk parklarını düzenli olarak dezenfekte etmeye devam ediyor. Çocukların sağlığı her şeyden önemli diyen ve çalışmaların devam edeceğini söyleyen Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, "Gönen Belediyesi olarak, çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli! Bu nedenle, çocuk parklarımızı düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Daha hijyenik bir oyun alanı sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" dedi.

HABER: SERMİN ASLAN