Geleneksel olarak her yıl yapılan köy hayırlarına katılan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, vatandaşlarla bir araya geldi.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, geçtiğimiz hafta sonu Ilıca, Doğanlar, Kaşıkçı, Karamustafalar, Patlar ve Göloba Mahallelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağmur hayırlarına katıldı.

Ilıca, Doğanlar, Kaşıkçı, Karamustafalar, Patlar ve Göloba Mahallelerinde düzenlenen hayırlarda vatandaşlarla bir araya gelen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, mahalle halkına ve muhtarlara teşekkür etti. Kendisini içtenlik ve sevecenlikle karşılayan vatandaşların her biriyle sohbet eden Başkan Gaga, aynı zamanda gittiği mahallelerde incelemelerde bulunarak ihtiyaç duyulan hizmetleri not aldı. Hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, “Ilıca, Doğanlar, Kaşıkçı, Karamustafalar, Patlar ve Göloba Mahallelerimizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağmur hayırlarına katılarak hemşehrilerimiz ile bir araya geldi. Bizi ağırlayan Mahalle Muhtarlarımıza ve Mahalle sakinlerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN