Bandırma 17 Eylül Üniversitesi'nin Erdek Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni büyük bir heyecanla gerçekleşti.

Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkesinde gerçekleşen ve Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zahid Ecevit’in ev sahipliği yaptığı törene Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve kıymetli eşi, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, akademik ve idari personeller, basın mensupları, öğrenciler ve velileri katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zahid Ecevit gerçekleştirdi. Selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektör Boz, mezun öğrencilere meslek yaşamlarında başarılar diledi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Erdek Meslek Yüksekokulunu birincilikle bitiren Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı öğrencisi Esra Kesici de heyecanını ve mutluluğunu dile getirdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalardan sonra bölümlerini birincilikle bitiren öğrenciler tarafından tüm mezun öğrenciler adına kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi takdim törenine geçildi. Üniversiteyi derece ile tamamlayan öğrenciler teşekkür belgelerini Rektör Boz ve protokol üyelerinin elinden aldı. Teşekkür belgesi takdimlerinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zahid Ecevit tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen mezuniyet töreni Rektör Boz’un geri sayımı ve müzik eşliğinde mezun öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. Yüzlerce kepin havada süzüldüğü bu güzel an fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirildi.

 

Haber: Sermin ASLAN