Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde daima yanında olan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, hafta sonu davetli olduğu düğün cemiyetlerine katıldı.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Kayalar, Koyuneri ve Kayapınar Mahallelerinde düzenlenen düğün cemiyetlerine katıldı.

Vatandaşlar ile her fırsatta bir araya gelen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, geçtiğimiz hafta sonunu mahallelerde düzenlenen düğün cemiyetlerine katılarak hemşerileriyle bir araya geldi.

İlçede düğün davetlerine katılarak, vatandaşların mutluluklarına ortak olan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, sosyal medya hesabından paylaşımında; "Koyuneri Mahallemizde Ömer Ali Aravacık’ın oğlu Okan kardeşimizin, Kayapınar Mahallemizde Mikail Kızmaz’ın kızı Hatice kardeşimizin düğün cemiyetlerine katılarak mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kayalar Mahallemizde Aydın Başkurt kardeşimizin düğün cemiyetine katılarak kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

HABER: SERPİL YILDIZ