Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince merkez ve ilçelerde “En iyi Narkotik Polisi Anne” ve “Narko Nokta” bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince Balıkesir il genelinde uyuşturucu ile mücadelede farkındalık için “En iyi Narkotik Polisi Anne”, “Narko Nokta” projeleri kapsamında vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ediyor. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 29 Ocak- 02 Şubat tarihlerinde yapılan çalışmalarda “En iyi Narkotik Polisi Anne”, “Narko Nokta” projeleri bilgilendirilmesi ve Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı Alo 191 hakkında vatandaşlara tanıtımda bulunuldu.

Dağıtılan broşürlerle madde bağımlılığı nedir, bağımlı olan kişilerin özellikleri nelerdir, sokak satıcıları nasıl tanınır, narkotik maddelerin sokak isimleri, şüpheli mekanların nereler olduğu, bağımlılık yapan maddeler ve kullanımının sonuçları ve zararlı maddelerin kullanımını engellemek için neler yapılması konusunda bilgiler verildi.

HABER: SERMİN ASLAN