Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Can dostlarımıza karşı uygulanan şiddet ve kötü muamelenin son bulduğu bir dünya umuduyla "4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü” kutlu olsun.”

Edremit Belediyesi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Gününü kutlayarak, sokaklarda yaşayan sokak hayvanları için yeni projelerin hayata geçirileceğini mesajında kaydetti.

Mesajda, "4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde, başıboş ve sahipsiz hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Mesajda ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Sokak hayvanları, şehirlerimizin birer parçasıdır. Onların yaşamlarını korumak ve refahlarını artırmak hepimizin sorumluluğudur. Belediye olarak, sokak hayvanlarının barınma, beslenme ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sokak hayvanlarına karşı sevgi ve şefkatle yaklaşalım. Onlara bir yuva ve sıcak bir aile ortamı sağlayalım." Mesaj, "Biraz su, biraz mama, bolca sevgi" sloganıyla sona erdi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Biz patili dostlarımızın da belediyesiyiz ve onları çok seviyoruz. Sokaklarda yaşayan can dostlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek için hazırladığımız yeni projeleri hayata geçirmek için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacak, hayatı paylaştıkça güzelleştireceğiz. Can dostlarımıza karşı uygulanan şiddet ve kötü muamelenin son bulduğu bir dünya umuduyla 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABER: SERPİL YILDIZ