Edincik altı, Kemer-önü evleri halk plajının neden kapandığı ile ilgili vatandaşlar açıklama bekliyor.

Bandırma’nın Edincik sahiline yönelik girişimleri sonucunda halk plajı olarak belirlenen belirli bölümlerine araç girişini kim yasaklandı. Edincik altı, Kemer-önü evleri halk plajının bulunduğu sahil tatilci akınına uğradı. Edincik sahilinde geçen yıl halkın araçlarıyla plaj yakınına kadar giriş yaptığı Edincik altı, Kemer-önü evleri halk Plajı, araç trafiğine kapatıldı.

Uzun yıllardır günübirlik tatil için tercih edilen Edincik altı, Kemer-önü evleri Plajı, bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kararıyla araç trafiğine kapatıldı. Önceki yıllarda plaj yakınına araçlarıyla giriş yapan tatilciler, piknik tüpünden masa sandalyeye ve çadırlarına kadar pek çok eşyayı araçları ile sahile kadar indirerek, ailece denize giriyordu. Bu yıl ise tatilciler, araçlarını park ederek, eşyalarıyla birlikte yürüdükleri için tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar plajda yapılan araç trafiğine kapatma kararına karşı çıktı.

Bazı vatandaşlar araçlarını plaj içine almak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş makinesi tarafından yerleştirilen beton bariyeri yerinden oynatarak araçlarını içeri almaya çalıştılar.

HABER: HABER MERKEZİ