Dursunbey Belediyesi tarafından ilçe genelinde cadde ve sokaklarda parke taşı, bordür, beton ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Dursunbey Belediyesi ilçe genelinde yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Dursunbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde muhtelif cadde ve sokaklarda parke taşı, bordür, beton ve treruvar çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar sonunda tamamen yenilenen sokaklar modern bir görünüme kavuşturularak özellikle kış aylarındaki yağmur suyu birikimi sorununun da önüne geçilmesi sağlanıyor.

Dursunbey’in cadde ve sokaklarına kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve kaldırım işi çalışmaları Dursunbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla devam ediyor.

Çalışmalar tamamlandığında sokakların görünümü de değişirken vatandaşlar daha rahat edecek. Kilitli parke taş altına uygulanan tabanla yağmur sularının sızması sağlanacak ve sokakta su birikmesinin önüne geçilecek. Özellikle kış aylarındaki bu sorun büyük ölçüde giderilmiş olacak.

Dursunbey’in, ihtiyaç duyulan her mahallesine kilit parke çalışması yapacaklarını belirten ekipler, "Eski görünümünden daha modern ve çağdaş görünüm kazanan sokaklarımız artık özellikle yağmur suyu birikintisi sorunu ile karşılaşmayacak. Daha önce yaptığımız yüz binlerce kilit parke döşediğimiz mahallelerde bunu gördük ve herkes çok memnun. İhtiyaçlar ve imkânlarımız dâhilinde bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Her zaman insan odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket eden Dursunbey Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları açısından Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı program dahlinde çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor.

HABER: SERMİN ASLAN