1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. TATİL BİTTİ HAREKETLİLİK BİTMEDİ

TATİL BİTTİ HAREKETLİLİK BİTMEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burhaniye’nin Ören ve İskele sahilinde yoğunluğun devam ettiğini anlatan vatandaşlar, Burhaniye’nin ilgi gördüğünü söylediler.

Burhaniye’de 9 günlük bayram tatilinde başlayan hareketlilik devam ediyor. İlçe merkezindeki caddelerde araç yoğunluğu yaşanırken, Ören ve İskele sahili de vatandaşlarla dolup taşıyor. Burhaniye’nin büyümeye devam ettiğini kaydeden Mustafa Karabıyık ve Hamdi Mengi, “Havaların ısınması ile birlikte hareketlilik arttı. Bayram tatili bitti, ama hareket bitmedi. Özellikle Ören’de çok sayıda insan denize giriyor.  Ören ve İskele sahili insanlarla dolup taşıyor” diye konuştular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TATİL BİTTİ HAREKETLİLİK BİTMEDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!