DSİ’DEN KEPSUT BARAJI’NA YAKIN TAKİP

featured

DSİ Barajlar ve HES Dairesi Başkanı İsmail Karabulut ve beraberindeki heyet, Kepsut Barajı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek projenin geldiği son aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürlüğü bünyesinde Kepsut Barajı’nda devam eden çalışmalar, Barajlar ve HES Dairesi Başkanı İsmail Karabulut ve beraberindeki heyet tarafından yerinde incelendi.

Barajlar ve HES Dairesi Başkanı İsmail Karabulut, beraberindeki heyetle birlikte Kepsut Barajı’nı ziyaret etti. İncelemeye DSİ 25. Bölge Müdürü Olcay Çubukcu, Bölge Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yılmaz ve ilgili şube müdürleri de katıldı.

Gerçekleştirilen saha incelemesinde, Kepsut Barajı’nda sürdürülen çalışmaların mevcut durumu değerlendirildi. Heyet, firma yetkililerinden yürütülen çalışmaların son durumu ve projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

Yetkililer, barajdaki çalışmaların süreç içerisinde gerçekleştirilen uygulamalar ve gelinen aşama hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.