Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Burhaniye’nin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Ören Mahallesi, Halide Edip Caddesi, Bahçelievler Mahallesi, 2760 ve 2770 sokak, Geriş Mahallesi Küçükgeriş Caddesi ve Gücüm Sokağı, Hürriyet Mahallesi Yurt Caddesi ve 271 sokak, Kocacami Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı, Mahkeme Mahallesi, Yılmaz Akpınar Bulvarı ve Sübeylidere Kırsal Mahallesi’nde parka taş tamiratı gerçekleştirildi.

Ayrıca ekipler; Karınca Deresi kenarında yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarına devam ederken, yolun aydınlatma lambalarının montajı gerçekleşti. Bahçelievler Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı’nda bulunan Erkek Öğrenci Yurdu önünde parke taş ve yağmur kanalı yapım çalışmaları yapılırken, Organize Sanayi Bölgesi yanındaki kanal temizleme çalışmaları gerçekleşti. 2765 Sokak’ta asfalt yama işlemleri ve Pelitköy Gadana mevkiinde yol düzenleme çalışmaları ekipler tarafından titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

HABER: HABER MERKEZİ