Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nin 15. Dönem Başkanı Sedat Köse ve ekibinin katılımıyla, Balıkesir'de geniş kapsamlı bir istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği 15. Dönem Başkanı Sedat Köse, Başkan Yardımcısı Hasan Soygüzel, Hukuk Müşaviri Cüneyt Altıparmak, Genel Sekreter Fatih Bayram, Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Sevinç Baykan Özden, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel Sabancı, Edremit Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Abdullah Soykan ve Yardımcısı Fatma Dilara Kaya, Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye Kent Konseyleri başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantıda, bölgedeki kent konseylerinin daha etkin ve verimli bir şekilde iş birliği yapabilmesi için stratejiler ele alındı. Kentlerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yönelik ortak projeler ve çalışmalar üzerinde durulurken, bu tür toplantıların düzenli olarak gerçekleştirilmesinin, yerel yönetimler ve kent konseyleri arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi açısından önemi vurgulandı.

 

 

HABER: HABER MERKEZİ