1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Başkan Yıldırım’dan Kadınlara Üretim Desteği

Başkan Yıldırım’dan Kadınlara Üretim Desteği

featured
0
Paylaş

Susurluk Belediyesi’nin BALMEK ve Gelişim Atölyesi kurslarını ziyaret eden Başkan Hakan Yıldırım, kadınların el emeği ürünlerini inceledi ve taleplerini dinledi. Punch’tan takıya kadar pek çok atölyede eğitimler tüm hızıyla sürüyor.

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik düzenlenen kursları ziyaret etti. BALMEK ve Susurluk Belediyesi Gelişim Atölyesi’nde eğitim gören kursiyerlerin el emeği ürünlerini inceleyen Başkan Yıldırım, kadınlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.
Kadınların üretime katılımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen kurslar kapsamında Punch, Tress İp, Keçe, Oyuncak, Dikiş-Nakış, Polimer Kil, Kağıt Sepet, Resim ve Takı atölyelerinde eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!