Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Sevinç Baykan Özden, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon ile Şehre Dair" geliştirilebilecek proje başlıklarını görüşmek üzere kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Sevinç Baykan Özden, bu kapsamda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Dış İlişkiler Müdürü Gonca Gültekin Özbayram ve Balıkesir Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Eyüp Fidan ile bir araya gelen Özden, kentin temel stratejileri ve faaliyet planlarının belirlenmesi sürecinde izlenecek yol haritaları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmelerde, Balıkesir’in geleceğini şekillendirecek projelerin geliştirilmesi, uygulama ve izleme süreçlerinde kurumlar arası ortak çalışmaların hayata geçirilmesi gerektiği vurgulandı. Özden, tüm kenti kapsayan bu tür işbirliklerinin, şehrin sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunacağını belirtti. Kent Konseyi’nin bu ziyaretleri, Balıkesir’de koordinasyonun güçlendirilmesi ve ortak hedeflere ulaşılması yönünde atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

HABER: HABER MERKEZİ