Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve Meclis Üyesi Nevin Sayman, Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Meclis Üyesi Nevin Sayman ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı öncesinde CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile bir araya gelindi.

Gerçekleştirilen görüşmede, Edremit Belediye Başkanı Ertaş ve beraberindeki heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca güncel siyasi gündem ve yerel yönetimlere ilişkin konular değerlendirildi. Ziyaret sırasında Aytekin’in misafirperverliği dikkat çekti.

Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan bağlılığını dile getirerek, partinin iktidara gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Demokrasi, adalet ve halkın iradesine sahip çıkma vurgusu yapan Ertaş, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine değindi.

HABER: HABER MERKEZİ