Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Çamoba Kırsal Mahallesi sakinlerinin misafiri oldu.

14 Mayıs genel seçimleri öncesi ilçede yoğun bir çalışma gerçekleştiren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, geçtiğimiz gün beraberinde Cumhuriyet Halk Partimiz İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, İlçe Yöneticilerimiz, partililerimiz ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Çamoba Kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini, sıkıntılarını dinleyerek notlarını tutan Başkan Ergin etkinlikte şu açıklamalara yer verdi: “Mahalle muhtarımız Mahmut Çakıroğlu ile birlikte talep ve önerileri yerinde dinledik. Önümüzde Türkiye’nin geleceği ile ilgili bir seçim var. Yoksullaştık, fakirleştik. Mazot 20 lirayı geçmiş. Tarlalarınızı ekemez hale geldiniz. Yemin kilosu geçen seneye göre en az 3 kat arttı. Fakat bu düzeni değiştirmek bizim elimizde. Çocuklarımız için daha aydınlık bir geleceği, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ile birlikte, “Milletin” İktidarında, çiftçimizle, esnafımızla, köylümüzle yeniden üreten bir Türkiye’de, birlikte çalışıp, birlikte kazanacağız.”

Haber: Gülten İmren




KAYNAK: İHA