Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, özel gereksinimli öğrencilerin üniversitenin sunduğu imkanları tanıması ve üniversite hayatına daha kolay adapte olmaları için oryantasyon programı düzenledi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi, yeni kayıt yaptıran özel gereksinimli öğrencilerin üniversite hayatına uyum süreçlerini desteklemek amacıyla bir oryantasyon programı düzenledi.

Etkinlik, BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu, akademik ve idari personel ile özel gereksinimli öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, BANÜ Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Büşra Süngü, öğrencilere oryantasyon programı hakkında detaylı bir sunum yaptı.

Program, özel gereksinimli öğrencilerin üniversitenin sunduğu imkanları tanıması ve üniversite hayatına daha kolay adapte olmaları amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi.

HABER: HABER MERKEZİ