Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Genel-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından artık belediye çalışanlarının haklarının daha da güçlendirildiğini söyledi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediye ile Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesinin imzalandığını duyurdu. Gerçekleştirilen imza törenine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın katılımının yanı sıra sendika temsilcileri ile CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da eşlik etti.

Gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza: “belediyemiz ve Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesini Balıkesir Milletvekilimiz Sn. Serkan Sarı’nın da katılımlarıyla imzaladık. Çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdiğimiz önemli bir adım attık. Onların emeklerine olan inancımız ve onlara duyduğumuz saygı, bu sözleşmenin temelini oluşturmaktadır. Tüm emekçi kardeşlerimize, belediyemizin ve şehrimizin geleceği için gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sözleşmemizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte daha güçlü ve güzel bir Bandırma için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ