Ayvalıklı vatandaşların yıllardır beklediği Altınova Pazaryerinin çok yakında yapımının başlayacağının müjdesini veren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kentin her noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Ayvalık kentinin her noktasına çözümler üretmeye çalışan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, bu kez Altıonva’da pazaryeri için çalışmalara başlayacağının haberini verdi. Altınova’nın eksiklerini birer birer tespit ettiklerini ve aciliyet gösteren sorunların köklü bir şekilde çözüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Ergin, Altınova’da yol yapım çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini duyurdu.

Şehriyar Evleri ve Tariş arkası mevkiinde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ergin, iki bölgede toplam 14 bin metrekare kilit taş ve 2 bin metre bordür döşemesinin yapıldığını belirtti. Başkan Ergin, ayrıca mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinledi, talep ve isteklerini not aldı, çözüme kavuşturulması konusunda tüm olanakların kullanılacağını söyledi. Ergin, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Kentimizin her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

 

HABER: BUSE ASLAN